Posted by Luboš on 19th september 2015

CHCEŠ BYŤ Z-BARTENDER?

Snímka obrazovky 2014-08-12 o 18.01.47Hľadám zaujímavých mladých ľudí do svojho tímu.
Z rôznych dôvodov nás opúsťajú ľudia, ktorí boli našou súčasťou a svojou prácou a prístupom prispeli k tomu, aby bol Záhir takým barom akým je dnes. To, že sme boli vyhlásení ako najlepší bar v tomto roku neznamená až toľko ako to, že ho milujú naši hostia. A to len vďaka tým, ktorí tu denno denne pracujú a pochopili našu filozofiu. Každý sa vyvýja a hľadá nové príležitosti a toto je možno príležitosť pre Teba. Nemusíš byť super barman, aj keď nejaké skúsenosti za barom, či v gastronómii by boli výhodou. Nesmie ti však chýbať chuť. V prvom rade chuť u nás pracovať, chuť byť lepším, ako si dnes a ešte lepším, ako budeš zajtra. Mal by si mať chuť patriť do tímu, rozdávať úsmev a nadšenie kolegom a našim hosťom.
Ostatné ťa viem naučiť. Budeš sa učiť priamo pri mne, učiť sa to, čo som sa ja naučil o bare za vyše 25 rokov. Odovzdám ti to s radosťou, preto že viem, že tú moju radosť budeš zdieľať s našimi hosťami.
Čaká na teba slušný plat, ktorý bude rásť tak, ako sa budeš zlepšovať, nový biely rondon ušitý na mieru a samozrejme kvalitné barové zázemie.

Ak máš chuť byť súčasťou Záhiru a stať sa Z-bartenderom, kontaktuj ma na tel. 0907134064, alebo mi napíš mail na barkultur@me.com, alebo na FB profile Barkultur

Luboš Rácz

No comments yet!

Post your comments