Posted by Luboš on 26th august 2015

NIKKA PERFECT SERVE 2015

Snímka obrazovky 2015-08-26 o 10.34.44Slovenská barová scéna sa môže tešiť na ďalšie výnimočné podujatie! Tento krát to bude  spoločné kolo s českými a maďarskými barmanmi prestížnej súťaže Nikka Perfect Serve 2015, kde budú môcť slovenskí barmani súťažiť vôbec po prvý krát! Súťažiť o miestenku na európske finále v Londýne, pričom víťaz tohto trojnárodného finále  bude reprezentovať svoju krajinu a bude súťažiť o jedinečný trip do Japonska.
Koncept súťaže je veľmi jednoduchý. Vyhráva ten, kto je sám sebou, kto zvládne každodenné situácie za barom nasimulované prestížnou porotou a pripraví k tomu perfektný drink. Ten však nie je tým hlavným, čo sa hodnotí. Dôležitá je celková osobnosť barmana, jeho vyžarovanie, úcta, pokora, ľudský prístup a zároveň aj dostatočná dávka profesionality odzrkadľujúca sa v celkovom servise.
Drink by mal byť jednoduchý, vychádzať s klasických receptúr, ale pritom prinášať aj nový, zaujímavý pohľad na chuť v podobe použitia Nikka Whisky.
Súťaž sa bude konať 14.septembra 2015 v UFO v Bratislave.  Deň sa začína otvorenou diskusiou na tému “Bar Comunities” pod vedením organizátora súťaže Stanislava Vadrnu, ktorý je brand ambassadorom Nikka whisky v Európe.
Začitakok je o 10.30, samotná súťaž začína v poobedných hodinách.
Prihlášku na túto jedinečnú súťaž spolu s pravidlami nájdete TU
Ďalšie informácie nájdete na FB udalosti Nikka Perfect Serve 2015 /Slovakia-Czech Republik – Hungary/

Posted by: Luboš Rácz
Foto zdroj: Nikka Whisky EU

No comments yet!

Post your comments