Posted by Luboš on 21st január 2021

APOLLO ENERGY

Víťa Cirok, ktorého teraz nejdem predstavovať, lebo mám málo času a spolieham sa na to, že ho moji čitatelia poznajú / ak nie, nech použijú google/, dal dnes na FB ďalší zo svojich energických postov. Nájdite a prečítajte. Je tam k nemu táto fotka.

Musím sa priznať, že niekde v podvedomí som už pár mesiacov nastavený tak, že, ak mi ešte niekto bude rozprávať z barovej industry, že si v tejto dobe našiel niečo pozitívne a nemyslel tým prácu v amazone, tak už to asi neznesem. Lebo nájsť si niečo pozitívne na tejto dobe zatvorených barov sa dá nájsť len veľmi ťažko, aj keď sa na to pozrieme z akejkoľvek strany. Veď úprimne, koho bavia drinky vo fľaškách bez úsmevu a servisu na mieru.  
Na druhej strane obdivujem všetkých tých, ktorí nezostali apatický a nemotajú sa po fejsbúkoch a neriešia to, ako niekto odrbáva národ nejakou chrípkou.
Príkladov máme dosť, hlavne v Čechách, spomenuté Apollo má krásny koncept drinkov na doma,  určite sledujete Lidi z baru, ich projekty vyzerajú naozaj parádne! Samozrejme, nemusí to baviť každého, ak si barman, asi ťa neuspokojí práca kuriéra, napriek tomu, že si si vedomý, že rozvážaš drinky a nie elektroniku. 
Kažodpádne nezostať stáť, neflákať svoju prácu, hľadať energiu a nové nápady v tejto dobe je síce ťažké, ale dnes oveľa dôležitejšie ako voľakedy, preto že práve teraz je doba, keď môžete niečo nové reálne vytvoriť prevziať zodpovednosť a urobiť všetko preto, aby to, čo ste vymysleli aj fungovalo. Teraz máte šancu ukázať, že ste leader plný nápadov, chuti a energie, ktorý sa nespolieha na to, čo mu hovorí rozum.
Lebo ten je treba zahodiť, preto že kto v tejto dobe ide robiť niečo nové ho  nemá mať… Musí ho nahradiť srdce, chuť, energia, vášeň a aj štipka obavy, že niečo predsa robiť musí, lebo snáď dostáva aspoň neaké peniaze a aby nepremárnil čas, ktorý teraz žije aj napriek tomu, ze nie je ideálny. Teraz sa nikomu nič nechce, nikto nevidí nejakú perspektívu, nikto sa nenadchne, lebo mu jednoducho chýba motivácia od spokojného hosťa, alebo slušnej výplatnej pásky.  Ale práve dnes vyhrávajú tí, ktori si ju dokážu nájsť sami od seba a nájdu si spôsob bez ohľadu na to, koľko peňazí za to dostávajú, aká doba nás postihla a s obavou, že to vôbec nemusi mať žiadny zmysel. Ale ak to človek robí dobre a zo srdca a má rozumné očakávania, zmysel a význam týchto krokov môže byť nakoniec veľký a môže sa prejaviť úplne niekde inde.

Prečítali ste vyše 430 slov a trvalo vám to 2 minúty. Možno aj menej. 
Dnes bol krátky, ale dúfam, že niekoho aspoň nakopol. 

Poste by Luboš Rácz

No comments yet!

Post your comments