Posted by Luboš on 2nd august 2013

BEEFEATER 24 BARTENDER COMPETITION

BEEF COMP.Minuloročná súťaž Beefeater 24 vyhlásená v Českej republike vzbudila pozornosť aj na Slovensku. Dokonca takú, že sa na nej zúčastnili aj slovenskí barmani.
Tento rok sa tejto súťaže Slovenská republika zúčastňuje už oficiálne, čo znamená, že v pražskom finále sa bude mať možnosť predstaviť 6 vybraných barmanov zo Slovenskej a 6 barmanov z Českej republiky a do londýnskeho finále sa prebojujjú víťazi oboch republík!
Čo preto musíte urobiť?
Vašou úlohou je vybrať si a poslať  jeden z nespočet klasických cocktailov na báze ginu Beefeater a k tomu jeho twistnutú variantu s ginom Beefeater 24. Tak isto je nutné k tomu uviesť myšlienku vzniku, alebo dôvod výberu týchto cocktailov  a spolu s fotografiami oboch drinkov a prihláškou všetko odošlite do 31.8.2013 na adresu:

Odborná porota vyberie do 15.septembra 6 barmanov, ktorí sa zúčastnia národného finále v Prahe a víťaz bude reprezentovať Slovenskú republiku na veľkom medzinárodnom finále, ktoré sa bude konať 5 a 6.11.2013 v Londýne!

Pozorne si prečítajte pravidlá koré nájdete tu: Pravidlá_svk B-24

Prihlášku do súťaže nájdete tu: prihlaskadosutaze 24_sk

Vyplnenú prihlášku posielajte na adresu: BF24competition@m-ocean.cz

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na rovnakej adrese.

Posted by: Luboš Rácz

1 Response

  • Samuel píše:

    WAW konečne vidím, že sa niečo deje okolo barmanstva (myslím tým súťaže) aj na Slovensku a neviem, či to tak aj je ale necítim v tom SkBA chvala bohu 🙂

  • Post your comments