Posted by admin on 8th október 2016

BEEFEATER MIXLDN 2016

Nedočkavé dotazy sú konečne vyslyšané! Niektorých slovenských barmanov pracujúcich u nás a aj v Čechách zmiatlo vyhlásenie tejto súťaže v Českej Republike, nakoľko si za dva roky zvykli, že táto súťaž bude opäť spoločná. V aktuálnom roku nie je tomu tak, a súťaž Beefeater MIXLDN 2016 sa bude konať u nás na Slovensku samostatne a je určená pre barmanov akejkoľvek národnosti, pokiaľ pracujú v baroch na území Slovenskej Republiky. Téma sa opäť dotýka Londýna, tento rok má barman za úlohu sa ponoriť do sveta filmu v spojení s Londýnom a hľadať v nich inšpiráciu na svoj súťažný drink. Výzva, ktorá sa neodmieta, preto že inšpirácie sa v tejto oblasti dá nájsť naozaj dosť!
Tak zapni google, čekuj archívy a youtuby, načrtni si na papier svoj drink, vylešti šejkre a nezabudni na Beefeater gin, preto že ten v tvojom drinku samozrejme nesmie chýbať. Nechaj sa unášať magickým kreatívnym svetom filmových scén, či miest, kde boli natáčané a zohrali v príbehu dôležitú úlohu. Veľa čítaj, hľadaj, maj oči a uši otvorené, nasávaj atmosféru, ktorú chceš preniesť na svoju porotu. Daj svoj drink ochutnať kolegom a hosťom a porozprávaj im svoj príbeh. Londýn ťa volá… Ozaj, pred pár dňami bolo vyhlásených TOP 50 barov na svete, z toho v prvej desiatke ich je až 5 z Londýna, kam ty, ako víťaz pôjdeš, až túto súťaž vyhráš! Okrem toho ťa čaká osobné stretnutie s ginovou legendou, master destilerom Desmondom Paynom. Ak sa ti podarí vyhrať aj globálne finále, tak ti Desmond  pomôže vydestilovať svoj vlastný gin a navyše tohto všetkého je, že receptúra víťazného drinku bude prezentovaná na fľaši limitovanej edície Beefeaer ginu. Tak že fakt prestíž a je naozaj o čo bodovať. O reprezentácii slovenskej barovej scény ani nehovorím. Máš na to, vlož do toho čo najviac. Ponor sa do témy, hľadaj, skúmaj, skúšaj a prekvap, lebo na to naozaj máš!
Dosť mojich slov, všetko podstatné o súťaži, kam posielať receptúry a kde sa registrovať sa dočítaš tuto nižšie, nezabudni, že sa registruješ priamo do formulára na linku v info letáku. Teším sa na Teba, bude to fajnová súťaž! Vidíme sa 15. NOVEMBRA V BRATISLAVE!

KOMPLET INFO K SÚŤAŽI, A DÔLEŽITÉ KONTAKTY NA PRIHLÁSENIE: KLIKAJ SEM

 Snímka obrazovky 2016-10-08 o 21.36.43

 

 

No comments yet!

Post your comments