Posted by Luboš on 21st september 2015

Beefeater MIXLDN Global Bartender Competition 2015

beefS radosťou vás pozývame k účasti na súťaži Beefeaer MIXLDN Global Bartender Competition 2015,  ktorá sa bude konať 29.10.2015 v Prahe.
Témou tohtoročnej súťaže a vašou inšpiráciou bude Beefeater gin ako ikona modeného Londýna s veľkou tradíciou a viktoriánska doba v poňatí cocktailu vytvoreného do roku 1950.
Vašou úlohou je vymyslieť twist /novú a jedinečnú receptúru/ na tento Vami zvolený cocktail s minimálnym množstvom 30 ml ginu Beefeater, alebo Beefeater 24  (vid pravidla uvedená na  www.beefeatermixldn.com/rules).
Názov, receptúru  cocktailu a 3 fotografie (fotografiu  Vášho cocktialu, fotografiu, ktorá Vás pri tvorbe Vášho cocktailu inšpirovala  a  fotografiu Vašej osoby  vo Vašom pracovnom prostredí)  nahrajte do 10. 10. 2015 na stránku beefeatermixldn.com
V prípade postupu do národného finále budete svoj cocktail pripravovať v časovom limite 10 minút v troch porciách odbornej porote, ktorej súťažný drink následne predstavíte. Pri tvorbe receptúry myslite na to, že by ste mali byť schopní tento cocktail pripraviť vo viacerých porciách na bare v bežnej barovej prevádzke. V príprade účasti na národnom finále musíte mať so sebou pripravené dostatočné množstvo surovín na 100 ks porcií objemu 0,04ml /objem jednej porcie/. Pre túto časť súžaže Vám na mieste bude k dispozícii iba Beefeater gin a ľad. Všetko ostatné si prinesiete sami.

Po zaslaní prihlášky Vám bude na  www.beefeatermixldn.com vytvorený facebookový profil, kde bude uvedené vaše meno, miesto vášho pracovného pôsobenia spolu s fotografiou cocktailu a receptúrou. Prihlásenie do súťaže pokladáme za súhlas k vytvoreniu profilu.
Kto bude odbornou porotou vybraný do národného finále sa dozviete najneskôr do 15.10.2015.
Finále se zúčastní 5 českých a 5 slovenských barmanov. Ten nejlepší z každej krajiny postúpi do mezinárodního finále, které se uskutoční začiatkom roku 2016 v Londýne.

Všetky otázky radi zodpovieme na: karol.domisch@pernod-ricard.com , alebo barkultur@me.com

Posted by: Luboš Rácz

 

No comments yet!

Post your comments