Posted by Luboš on 31st december 2013

HAPPY NEW YEAR 2014!

Modrá sociálna sieť je dnes, podobne ako na Vianoce, plná prianí všetkého dobrého do ďalšieho roku.
Ja som si dovolil zobrať tento priestor, kde by som sa chcel pri tejto príležitosti v prvom rade poďakovať a potom vám aj všetkým niečo popriať ešte pred tým, ako ho oslávite či už u nás, alebo kdekoľvek inde.
Snímka obrazovky 2013-12-31 o 19.58.23V prvom rade patrí moja vďaka našim hosťom. Preto, lebo sú prvoradí a celý rok 2013 nám dávali najavo, že nás majú radi. Že dokázali rozpoznať, že k nim pristupujeme úprimne a snažíme sa ich uspokojiť kvalitným produktom, ktorý je hodný ich peňazí. Máme vás radi, a tešíme sa z každej vašej návštevy a je úplne jedno, či je u nás prázdno, alebo natrieskané. Sme vám vďační, že vás napadne naše meno práve vtedy, keď máte chuť na dobrý drink, či kávu, alebo keď máte chuť si vychutnať váš večer s priateľmi niekde mimo svojho domova.
Keď hovorím v množnom čísle, myslím tým v prvom rade na môj skvelý team, s ktorými práve teraz nemôžem byť. Patrí im moja úprimná vďaka, že pochopili, o čo mi od otvorenia Záhiru ide a že vám to dávajú pri vašich návštevách najavo. Snaha urobiť vám ten najlepší drink je pre nich samozrejmá a s radosťou k tomu pridávajú aj úsmev a dávajú vám najavo, že ste v našom bare vítaní. Toto si obzvlášť vážim a nesmierne ma to teší. Samozrejme, nie sme stopercentní a v niektoré /zriedkavé/ večery máme viac práce sami so sebou, a úsmev zostane schovaný za snahou uspokojiť veľké množstvo ľudí v čo najkratšom možnom čase. Vtedy sme vám naozaj vďační za pochopenie…
Nechcem vás dlho zaťažovať slovami, ktorými by som chcel vyjadriť vďaku. Snáď nakoniec len to, že si uvedomujeme, že žijeme a načíname ďalší rok iba vďaka vám…

Dúfam, že bude pre vás úspešný. Vyznie to možno sebecky, ale vieme, ak bude úspešný pre vás, bude aj pre nás. Ak vám v tejto nie moc  optimistickej dobe zostane čas a aj trochu peňazí na spríjemnenie si bežného dňa  dobrým drinkom, či kávou. A ak vám zostane chuť osláviť pre vás výnimočný deň v dobrom bare.
Prajem aj viac úsmevu. Viac úsmevu nie len pre tých, ktorý vám ho dokážu vyčariť, ale aby ste aj vy sami mali v sebe silu vyčarovať úsmev na tvári druhých. To je tá najkrajšia vec, akú človek môže človeku dať. A je jedno, či práve niekoho obdarujete, niekomu pomôžete, alebo sa usmejete len tak, možno z obyčajnej bežnej vďačnosti.
Prajem vám aj viac porozumenia. Porozumenia inému človeku, keď vám práve nemôže vyhovieť v tom, čo potrebujete. Aby ste mali schopnosť pozrieť sa na problém aj inými očami. Lebo často krát odsudzujeme človeka skôr, ako poznáme pravý dôvod jeho konania.
A nakoniec vám prajem, aby ste v roku 2014 vôbec nestretli ľudí, ktorí by zneužívali váš úsmev, ochotu a porozumenie…

No a na záver som si nechal niečo pre našu barovú rodinu. Všetkým nazajstným  profesionálom za  barmi prajem spokojných hostí, ktorí pochopia, že svoju prácu robíte so srdcom. Aby ich bolo čo najviac.
Dnes je naozaj kvalitných barov naozaj málo. Ak hostia pochopia, že práve toto sú tie miesta, ktoré  svojou úrovňou a kvalitou pripomínajú atmosféru Londýna, Paríža, či New Yorku. Preto že naša spoločnosť, teda to, ako je vedená, pripomína skôr rozvojové krajiny, práve dobré bary sa stávajú miestom, ktoré naopak pripomína vyspelý svet s poctivým prístupom a kvalitným produktom…

Prajem len to najlepšie v roku 2014!
Užite si ho v zdraví, šťastí a spokojnosti…

Váš Ľuboš Rácz

No comments yet!

Post your comments