Posted by Luboš on 29th apríl 2016

JAMESON BARTENDERS BALL 2016

Snímka obrazovky 2016-04-29 o 10.29.05Skvelá atmosféra, originálny sprievodný program a tie najchutnejšie miešané drinky, ktorých základom je whiskey Jameson. Už druhý ročník unikátnej súťaže spojenej so skvelou párty pripravil Jameson pre barmanov z celej republiky.

Registrácia prebieha formou video prihlášky, ktorú môže ktokoľvek, posielať na adresu jameson@bartendersball.sk. Prihlásenie je bezplatné a jej základom je v krátkom videu, nakrútenom povedzme aj na mobilný telefón, predstaviť svoj originálny Jameson drink s lokálnym charakterom. Pýtate sa, čo je lokálny charakter? Môžu to byť prísady, príbeh, spôsob servírovania, proste čokoľvek Vám fantázia dovolí a radi to ukážete svetu.

Každý registrovaný získa pozvánku na túto skvelú Jameson párty a bude si môcť vychutnať a zažiť tú pravú Jameson emóciu večera. Workshop skvelého barmana a odborníka Ľuboša Rácza, školenie a ochutnávka s Jameson ambassadorom budú dotvárať zážitok tejto originálnej akcie. Víťaz získa miestenku na celosvetovom finálovom večeri v Írsku.

18. Máj bude v KC Dunaj v Bratislave vyhradený pre Jameson. Pošli prihlášku, ukáž, že aj pre Teba znamená Jameson niečo výnimočné a prídi sa s nami zabaviť na Jameson Bartenders Ball 2016.

Sláinte. ”

Post by: Pernod Ricar Slovensko

Stiahni Leták v pôvodnej veľkosti

No comments yet!

Post your comments