Posted by Luboš on 14th december 2018

BARMANSKÉ VIANOCE BUDÚ… AJ TENTO ROK!

 Tak že konečne oficiálne a nahlas – Barmanské Vianoce budú! Sú v poradí už piate a budú výnimočné.
Aj keď musím začať smutnou správou, že tento rok za barom neuvidíte môjho dobrého kamaráta, otca myšlienky tohto eventu, zakladateľa Bohemian Bar Clubu a brandambassadora Becherovky Georga Němca. Žiaľ sa mi nepodarilo presne zosúladiť termín s ostatnými hosťami, preto že mojou prioritou bolo tento rok priniesť oficiálne na Slovensko jedinečný barový dokument Schumann`s Bartalks. Nie len to, na oficiálne uvedenie filmu príde do Nitry aj Charles Schumann osobne! Nemenej dôležitý je aj ďalší hosť, legenda českej barovej scény, zakladateľ a majiteľ prvého koktejlového baru v Československu po revolúcii, pán Václav Vojíř. Keď že ho za barom môžete stretnúť dnes už len výnimočne je jeho návšteva, a to, že sa večer postaví s nami za bar o to vzácnejšia. Podobne je to aj s ostatnými hosťami. Kateřina Kluchová, Stan Vadrna, Erik Lorincz. K nim sa pridá jeden z najlepších barmanov Schumann`s Baru Nouri Elmoussaoui a ja. Squadra Azzura, Le Bleu, Silná zostava…  volajte si to ako chcete, pre mňa definitívne splnený sen o ktorom som sa neodvážil snívať. Viac už písať nebudem. Všetko podstatné si vypočujete priamo na Barmanských Vianociach. Začíname už o 14.30 v Starom Divadle Karola Spišáka v Nitre. Večer pokračujeme v Záhire. Všetko ostatné ohľadne programu a rezervácí vám dám vedieť v najbližších dňoch. Budem sa na vás všetkých moc tešiť!

PS: Tí, ktorí sú už rozhodnutí prísť bez ohľadu na to, čo sa bude diať, si už môžu rezervovať vstup do kina a na večer na známom maily:
barmanskevianoce@barkultur.sk

Posted by: Luboš Rácz

1 Response

  • […] čase vám dať info, ako to tu u nás v Nitre bude prebiehať. ČO VÁS ČAKÁ? Ako som už písal TU,  počas Barmanských Vianoc bude mať na Slovensku oficiálnu premiéru jedinečný barový […]

  • Post your comments