Posted by Luboš on 28th júl 2011

NEW OUR CHOICE!

Po prvý krát dávam na tomto mieste na známosť, že ďalšia z radu “OUR CHOICE” sa uskutoční už za pár dní! Stretneme sa ako obvykle v Paparazzi v stredu, 3.augusta o 10,30. Tento krát si zoberieme pod lupu svetoznámu kráľovnú tequilových drinkov – MARGARITU! Budem veľmi rád, ak sa uvidíme v čo najväčšom počte a prídete nám predstaviť svoju verziu tak, ako ju pripravujete vo svojich baroch, alebo nám ukážete jej twist. Značka tequily, štýl prípravy a podávania je len a len na vás.

ČO JE OUR CHOICE?

Our Choice je stále rubrika v dvojmesačníku Bar Magazine, ktorý vychádza u nás už piatym rokom. Po ostatné roky chodil team Bar Magazinu po baroch a ochutnával vybrané drinky priamo v baroch.
Tento rok sme radikálne zmenili prístup a rozhodli sme sa, že barmani prídu za náš bar a nerušení bežnou prevádzkou v domácom bare a v relatívnom kľude nám predstavia svoju verziu drinku tak, ako ju pripravujú vo svojich baroch.
Neoddeliteľnou  súčasťou týchto stretnutí je vymieňanie si informácií, na ktoré pri našich výjazdoch často nebol čas.
Stalo sa príjemnou tredíciou, že sa raz za dva mesiace stretneme v Paparazzi a porozprávame sa o tom, čo nás baví. Myslím si, že tieto jedinečné pravidelné stretnutia sú aj jediné svojho druhu u nás a preto budem veľmi rád, ak sa prídete o tom presvedčiť.
Zúčastniť sa môže každý, kto má chuť sa niečo dozvedieť, spoznať kolegov a ak sa mu bude chcieť môže si pripraviť drink. Nie je to však podmienkou. Môžte aj prísť a len tak počúvať a ochutnávať drinky svojich kolegov. Aj to môže byť často inšpirujúce…

FROM BARTENDERS FOR BARTENDERS!

No a nezabudnite, že účasť na “Our Choice” je aj nezanedbateľnou prezentáciou vášho baru a samozrejme aj samých seba!

Teším sa na Vás!

Posted by: Luboš Rácz

5 komentárov

  • michal píše:

    A planujes Luboš teraz v blízkej dobe niaku season ?

  • Šaban píše:

    Ahoj, v stredu sa určite vidíme, donesiem aj jedného barmana od nás 🙂 teším sa…

  • Lubos píše:

    Super, tesim sa aj ja!

  • […] Viac o “Our Choice Session” nájdete na tomto mieste. […]

  • Post your comments