ZÁHIR HĽADÁ ŠÉFA BARU!
Hľadá sa profesionálny šéf baru. Človek, ktorý by dokázal dať baru presne to, čo by vedel dať, keby bol jeho majiteľom. Hľadám človeka, ktorý by vedel plne zastať moju prácu, ktorú by som mal v Záhire vykonávam ja.
Teda, aby som bol presnejší, mal by ju robiť ešte lepšie ako ja, s väčšou energiou a intenzitou a nebude zaťažený inými projektami, ktoré mne nedovolia úplne naplno rozvíjať svojich barmanov a bar, bude šíriť jeho dobré meno a jeho meno sa stane reprezentantom baru.
Ponúkam plat 1200 Eur v hrubom s pracovnou zmluvou na trvalý pracovný pomer.
Tak že milý Barchef, tu sú požiadavky:
– aby si mal viac ako 25 rokov a mal 5 rokov skúseností za barom. Za naozajstným barom, kde je hosť na prvom mieste a kde sa miešajú kvalitné klasické a moderné drinky.
– aby si mal dobrú angličtinu, s ktoru nemáš problém nie len porozumieť múdrym knihám, ale aj prezentovať svoje vedomosti v tomto jazyku
– aby si si bol istý, že bar je pre teba to pravé miesto a nechceš v živote /alebo aspoň nasledujúcich 5 rokov/ robiť nič iné
– aby si venoval práci 5 dní v týždni /1 administratívny deň a 4 dni za barom/
– aby si prevzal zodpovednosť za všetku kvalitu predávaných produktov, čo znamená, aby si sa postaral o to, že tvoji barmani budú vždy kvalitne pripravení a naučení potrebné postupy a receptúry
– aby si raz za dva roky vymenil ponuku cocktailov a dva krát do roka pripravil sezónnu ponuku /v rámci štandardov a štýlu baru/
– aby si bol k dispozícii baru vtedy, keď ťa bar naozaj potrebuje, keď niekto z tvojho týmu ochorie a ty zabezpečíš plynulé fungovanie prevádzky
– aby si bol schopný zabezpečiť kvalitný personál do svojho teamu
– aby si vždy vedel správne motivovať k lepším výkonom
– aby si prevzal zodpovednosť za správne hospodárenie baru
– aby si sa dokonale orientoval v histórii barmanského remesla a bol dostatočne kreatívny na vytváranie nových drinkov s orientáciou na históriu
– aby si sa sám vzdelával a mal všeobecný prehľad o vývoji na domácej a svetovej barovej scéne
– aby si mal prehľad o cenách surovín na trhu, prehľad o novinkách ohľadne tovaru a inventáru
– skromnosť a pokora patria medzi tvoje prirodzené vlastnosti, ale a zároveň ti nechýba zdravé sebavedomie
Čo ťa čaká?
Čaká ťa šéf, ktorý sa rozumie práci baru a od ktorého sa dokážeš veľa naučiť a ktorý ťa zároveň podporuje v tvojom osobnom napredovaní.
Čaká ťa zohratý team, ktorý potrebuje lídra – človeka – osobnosť.
Čaká ťa bar, ktorý potrebuje reprezentanta.
Čaká ťa profesionálne zariadený bar so špičkovým inventárom a kvalitným Hoshizaki ľadom.
Čakajú ťa príjemní a milý hostia, ktorí radi komunikujú.
Čaká ťa prostredie, za ktoré sa nemusíš hanbiť ani pred najvzácnejšou barovou návštevou z Ameriky
Čaká ťa veľa práce, zodpovednosti, ale aj zábavy a radosti.
Možno že ste sa po prečítaní týchto riadkov zľakli.
Áno, tieto požiadavky, keď sú takto pekne spísané, tak vyzerajú veľmi stroho, autoritatívne a možno pre niekoho ako “ťažký náklad”, ale toto sú reálne pomenované pracovné činnosti, ktoré očakávajú od šéfa baru kdekoľvek na svete.
A ja aj napriek ťažkej situácii, ktorú máme s kvalitnými bamanmi verím, že nájdem toho správneho človeka.
Ak sa cítite oslovený, napíšte mi prosím pár slov o sebe a pripnite svoje barmanské foto na: barkultur@me.com
Posted by: Luboš Rácz
-
Najnovšie články
Vyhľadávanie
Archív
- máj 2023 (1)
- január 2023 (1)
- september 2022 (1)
- august 2022 (1)
- máj 2022 (2)
- január 2022 (2)
- november 2021 (1)
- september 2021 (1)
- apríl 2021 (1)
- marec 2021 (2)
- február 2021 (2)
- január 2021 (2)
- november 2020 (1)
- marec 2020 (2)
- február 2020 (1)
- január 2020 (2)
- december 2019 (1)
- september 2019 (1)
- marec 2019 (2)
- február 2019 (2)
- január 2019 (1)
- december 2018 (1)
- október 2018 (4)
- september 2018 (1)
- august 2018 (1)
- júl 2018 (1)
- apríl 2018 (3)
- január 2018 (3)
- december 2017 (2)
- október 2017 (2)
- september 2017 (5)
- august 2017 (1)
- december 2016 (1)
- október 2016 (1)
- august 2016 (2)
- júl 2016 (2)
- jún 2016 (1)
- máj 2016 (1)
- apríl 2016 (1)
- január 2016 (1)
- december 2015 (1)
- november 2015 (1)
- október 2015 (1)
- september 2015 (3)
- august 2015 (3)
- jún 2015 (3)
- máj 2015 (2)
- marec 2015 (1)
- december 2014 (1)
- november 2014 (2)
- október 2014 (1)
- september 2014 (1)
- august 2014 (4)
- júl 2014 (1)
- jún 2014 (1)
- máj 2014 (3)
- apríl 2014 (1)
- marec 2014 (1)
- február 2014 (2)
- január 2014 (3)
- december 2013 (3)
- november 2013 (3)
- október 2013 (5)
- september 2013 (2)
- august 2013 (5)
- júl 2013 (4)
- jún 2013 (1)
- apríl 2013 (3)
- marec 2013 (2)
- február 2013 (1)
- január 2013 (2)
- december 2012 (3)
- november 2012 (1)
- október 2012 (2)
- september 2012 (4)
- august 2012 (1)
- júl 2012 (1)
- jún 2012 (1)
- máj 2012 (1)
- apríl 2012 (2)
- marec 2012 (3)
- február 2012 (2)
- január 2012 (5)
- december 2011 (5)
- november 2011 (3)
- október 2011 (3)
- september 2011 (4)
- august 2011 (5)
- júl 2011 (4)
- jún 2011 (1)
Kategórie
- BAR MAGAZINE (14)
- BARkultur (64)
- BARY (1)
- DOBRÉ VECI (7)
- DRINKS (16)
- KNIHY (1)
- NÁZOR (11)
- Nezaradené (66)
- OSOBNOSTI (8)
- Pernod Ricard (5)
- PRODUKTY (1)
- SCHOOL OF BARKULTUR (2)
- SPIRITS (5)
- SÚŤAŽE (13)
- TIPY A RADY (11)
- UDALOSTI (29)
- VIDEO (1)
- ZÁHIR (22)
Blogroll
SK & CZ
ENGLISCH
DEUTSCH
No comments yet!